Szórakozás

Hajdú kamerái előtt zokogott Norbi

Schobert Norbi, Rubint Réka (Schobert Norbi, Rubint Réka)
Schobert Norbi, Rubint Réka (Schobert Norbi, Rubint Réka)

Kórházi szobájában forgatta a Frizbit Hajdú Péter Schobert Norbival. A fitneszguru nem tudott uralkodni fájdalmán, és képtelen volt visszatartani könnyeit.

Második szívműtéte óta először adott tévéinterjút Schobert Norbi. A fitneszguru a TV2 kameráinak, nevezetesen Hajdú Péternek mesélt betegségéről, életről-halálról.

“Elfogytam! Volt egy pont, amikor úgy éreztem, ha még egy műtét alá kell vetnem magam, azt már nem bírom ki” – nyilatkozta Norbi, aki arról is beszélt, hogy még egy műtétet már nem bírna ki, abba biztosan belehalna.


A fitneszgurut a hírek szerint – bár még infúziókúrán van – szenteste néhány órára hazaengedik, de napok óta már nem csupán Réka, hanem gyerekei is látogathatják, amiről Norbi Facebook oldalán is beszámol. Mint ahogyan arról is, orvosai szerint a dupla műtét ellenére jó esély van arra, hogy teljesen felépüljön. Norbi kijelentette, hogy az életét ezentúl annak szenteli, hogy minél több emberrel ismertesse meg az egészséges táplálkozást, és azt is megfogadta, ha kiengedik a kórházból, egy ideig biztosan nem áll futópadra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik