Szórakozás

Összeverték Michael Douglas fiát a börtönben

Bosszút álltak Cameron Douglasen, amiért anno vallott a rendőröknek, és most a börtönkórházban fekszik, több törött csonttal.

Meg akarták ölni Michael Douglas fiát a börtönben, miután egy New York-i maffiavezér 100 dolláros vérdíjat tűzött ki a fejére. Cameron azzal húzta ki a gyufát nagy hatalmú rabtársánál, hogy első tárgyalása idején beköpte a rendőröknek a drogdílereit, hogy csökkentsék a büntetését. A rácsok mögött viszont nem szívelik a spicliket, ezért bosszút álltak rajta. Eltört több ujja, lábujja és az egyik combcsontja, amit meg is kellett műteni, és egy fémrudat rögzítettek hozzá. Jelenleg még a fegyintézet kórházában ápolják.

A fiatal színész 2010 áprilisában kezdte meg az öt évre felezett börtönbüntetését, miután heroinbirtoklásért és metamfetamin-kereskedés miatt bűnösnek találták. Ám tavaly októberben plusz négy és fél évet kapott, ugyanis a barátnője kábítószert csempészett be neki, és lebuktak. Az első néhány hónapot egy szigorúan őrzött rehabilitációs intézetben töltötte, ahol teljesítenie kellett egy drogelvonó programot. Leghamarabb 2018-ban kerülhet feltételesen szabadlábra, ha jól viselkedik.


Cameront gyűlölik a rabtársai

Ajánlott videó

Olvasói sztorik