Szórakozás

Frei Tamás újra Amerikába repült

Az élet úgy hozta, hogy Frei Tamás és kedvese, Zsanna már évek óta Amerikában töltik az ünnepeket. A hagyományt idén sem szakítják meg: New York-i fehér karácsonyuk után forró szilveszter következik Miamiban, ám az ünneplés mégsem olyan felhőtlen, mint amilyennek első hallásra tűnik.

Frei Tamás már évek óta a tengerentúlon tölti az ünnepeket, ugyanis munkája Amerikába köti a téli hónapokban. Bár sokat dolgozik, nem titkolja, hogy élvezi a sok utazással járó életformát.

“Tíz évvel ezelőtt elváltam, ezért nálunk bonyolultabb a karácsony, mint más családoknál, főleg, mert én a párommal külföldön élek. Van, amikor nálam vannak a gyerekek, mert el tudnak jönni pár hétre az iskolából, de idén ez nem jön össze. Úgyhogy marad az előkarácsonyozás. November végét és december első heteit Magyarországon töltöttem, hogy minél többet lehessek a gyerkőceimmel. Szenteste nagyon messze leszek, ezért az ajándékozást is előrehozzuk” – mondta a Best magazinnak Frei Tamás, aki december közepén repült a tengerentúlra.

Tamás és párja, Zsanna tavasszal Amerikát otthagyva a francia- olasz határ közelében fekvő Nizzába utaznak vissza. Terveik szerint ismét ott laknak majd egészen jövő télig, közben rendszeresen hazalátogatva Magyarországra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik