Szórakozás

Roskadoznak a boltok polcai a celebek könyveitől

Árpa Attila, Kepes András, Steiner Kristóf, Frei Tamás könyvei is szerepelnek az őszi-téli kínálatban.

Frei Tamás új regénye október 26-án kerül a boltokba. A Bankár című kötet a szerző tavaly megjelent első regényének, A Megmentőnek a folytatása. Az előző kötet mintegy 70 ezer példányban fogyott. Az új regény “politikusabb” az előzőnél, a politikával összefonódó gazdasági bűnözés és a korrupció a regény fő témája. Frei Tamás közben pedig már a harmadik kötetén dolgozik.

Október 12-én jelenik meg Kepes András első regénye, a Tövispuszta, amelyet nagyszabású családregényként lehet jellemezni. Vándor Ágnes méltatta az első világháborútól napjainkig tartó cselekmény humorát és távolságtartó attitűdjét.

Hat év után elkészült Pallavicini Zita Egy őrült őrgrófnő naplója című önéletrajzi regénye is, ebben a “nemzetközi celeb” őszintén vall magáról, családjáról, anorexiájáról, depressziójáról.

Steiner Kristóf első szépirodalmi jellegű művével jelentkezik, a Lélekbonbon című kötet rövidebb írások gyűjteménye lesz.

Nagy olvasói sikert várnak Árpa Attila első regényétől is, amely az olajmaffiáról szól, de lesz benne szerelmi szál is.

Folytatódik a dumaszínházasok könyveinek megjelentetése is, ősszel-télen Kovács András Péter trilógiájának második kötete lát napvilágot. A humorista a multik után a média világába kalauzolja az olvasókat a Médialom című regényben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik