Szórakozás

Kamerák előtt sírt a várandós Ördög Nóra

ördög nóra nánási pál (nánási pál, ördög nóra, )
ördög nóra nánási pál (nánási pál, ördög nóra, )

Az RTL Klub műsorvezetője elsírta magát, amikor élete legnehezebb és egyben legboldogabb időszakáról nyilatkozott.

Ördög Nóra eddig talán sosem látott arcát mutatta meg tegnap este a Fókuszban, ahol először és utoljára mesélt élete legnehezebb időszakáról. Nánási Pállal négy évvel ezelőtt, fél év együttlét után határozták el, hogy gyermeket akarnak. Az öröm azonban váratott magára, küzdelmes három és fél év következett. Amíg mindenki magabiztosnak és boldognak látta, Nóra férjével együtt élete egyik legkeményebb próbatételén ment keresztül. Egy műtét, tucatnyi vérvétel, számos vizsgálat és két sikertelen lombik után a harmadik próbálkozás végül boldogságot hozott. Ahogyan arról a Hír24 is beszámolt, Ördög Nóra november elején blogjában bejelentette, hogy gyermeket vár.

“Nagyon akartuk. Amikor elkenődtem, Palkó mindig erőt öntött belém. Mindig akkor szembesülsz a kudarcoddal, amikor megjön a menstruációd és egyébként is a legérzékenyebb vagy. Én ezt minden egyes alkalommal nehezen éltem meg… szóval az egy kudarc… Szóval aztán mindig… így jön ki belőlem, sajnálom…” – mondta elcsukló hangon Ördög Nóra, aki a riport közben kezdett el könnyezni. A megható pillanatokban férje, Nánási Pál nyugtatta, majd Nóri megtörölte a szemeit és folytatódott a beszélgetés.


Az X-Faktor műsorvezetője elárulta, hogy férjével egy repülőtéren tudták meg, hogy gyermekük lesz. Éppen Párizsba tartottak és Münchenben szálltak át. Azon a napon volt esedékes, hogy elvégezzék a tesztet. Sokat gondolkodtak, hogy egy újabb rossz hírrel be szeretnék-e árnyékolni a pihenésre szánt néhány napot, de úgy döntöttek, hogy mégis elvégzik a tesztet. Jól döntöttek. Münchenben együtt nézték meg a pozitív eredményt, ezt követően pedig fél órán át sírtak együtt örömükben.

Az RTL Klub stábja még orvosához is elkísérte Ördög Nórát. A szakember a kamerák előtt nyugtatta meg páciensét, ugyanis szerencsére a pici egészséges és szépen fejlődik.

“Én itt vagyok igazán elememben, itt érzem igazán jól magam. Ez az én hivatásom, amit imádok csinálni. Azt gondolom, hogy ami nekem jó, az a babának is jó. Meg ennyi azért kell! Más kismamák is dolgoznak. Nem vagyok veszélyeztetett terhes, úgyhogy lekopogom, teljesen problémamentes a történet” – mesélte mosolyogva az X-Faktor színfalai mögött a műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik