Szórakozás

Újabb álompár válik

Russell-Crowe-Danielle-Spencer(960x640).jpg (russell crowe, danielle spencer, )
Russell-Crowe-Danielle-Spencer(960x640).jpg (russell crowe, danielle spencer, )

Hosszú hónapok után sikerült néhány nap szabadságot kivennie Russell Crowe-nak, így az ünnepeket a nyár vége óta nem látott fiaival töltheti.

Magánéletileg nem éppen a mostani volt Russell Crowe legjobb éve, de legalább az esztendő zárása kellemes lesz számára. A színész ugyanis végre nem forgat, így hazarepülhetett Sydneybe, és szerdán újra találkozott két fiával. Russell ajándékokkal felpakolva érkezett meg egykori otthonához, ahol válófélben lévő felesége lakik Tennysonnl és Charlesszal. A gondokkal küzdő család a tervek szerint együtt tölti az ünnepeket annak ellenére is, hogy a szülők házassága tönkrement. Az is kiszivárgott, hogy Crowe állítólag mindent el fog követni karácsonykor, hogy visszahódítsa Danielle-t.

Az Oscar-díjas sztár idén rengeteget dolgozott, egész évben forgatott. Emiatt mindössze negyven napot tölthetett fiaival, és szeptember eleje óta nem is látta őket egészen mostanáig. A maratoni filmezés pedig a házasságát is megmérgezte, így neje októberben elindította a válást.


Az utolsó fiai nélkül töltött másodpercek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik