Szórakozás

Eurovízión bizonyíthat Antal Timi?

antal-timea(960x640)(1).jpg (antal tímea)
antal-timea(960x640)(1).jpg (antal tímea)

Rajongói egész Európának meg szeretnék mutatni Antal Timi tehetségét, de ehhez az ő elszántsága is szükséges. Azt szeretnék, ha Wolf Kati után Timi lenne a következő x-faktoros az Eurovízión.

Az X-Faktor felfedezettjét, bár a tehetségkutatóban nem nyert, egy ország szerette meg a versenyben töltött hónapok alatt. Antal Timinek már most számos felkérése van. Koncertezni hívják, reklámokhoz használják az arcát, és egy saját lemezről is suttognak. Rajongói azonban először is egy énekversenyre neveznék a gyönyörű erdélyi énekesnőt.


Az interneten több százan kampányolnak azért, hogy Antal Timi képviselhesse Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A rajongók azért szeretnék őt látni a versenyen, mert szerintük amellett, hogy ő a legjobb hangú és legtehetségesebb x-faktoros, még természetes és szép is.

Azt azonban, mint tudjuk, a közönség nem döntheti el, hogy ki indulhat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Antal Timinek személyesen kellene beadnia a jelentkezését, hogy aztán egy bonyolult kiválasztási folyamat végén bejuthasson a közé a néhány szerencsés közé, akik közül majd a nézők és a szakmai zsűri kiválasztja, ki képviselje Magyarországot a 2013-as megmérettetésen.

Egyébként nem Antal Timi lenne az első, aki a tehetségkutató versenyzői közül indul az Eurovízión. Wolf Kati a 2010-es X-Faktor versenyben Nagy Feró mentoráltjaként nyűgözte le a közönséget, majd sikerrel szerepelt a dalfesztiválon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik