Szórakozás

Kozso ezt nagyon elrontotta, újra műtik

kozsó (kozsó, )
kozsó (kozsó, )

A zenész az előző operáció után túl hamar erőltette meg térdét, ezért most hasonló fájdalmakat érez mint előtte. Kozso szerint újra műtétre szorul.

Mint ahogyan azt már a Hír24 megírta, Kozso a nyáron lezuhant a színpadról. A zenész pokoli térdfájdalmai csak októberben múltak el időlegesen, miután megműtötték. Az énekes azonban nem tartotta be orvosai utasítását és túl hamar kezdte el erőltetni lábát, így most újra meg kell operálni.

“A műtét után néhány nappal már fellépni mentem, csak mankóval tudtam a színpadra állni. Ezután úgy éreztem, hogy már jól vagyok és idő előtt kezdtem el edzeni. A szigorú orvosi tiltás ellenére komoly erőnléti futó edzéseket csináltam, ezt nem lett volna szabad. Az erőltetésnek meg is lett az eredménye, ugyanis most hasonló fájdalmaim vannak mint korábban. Erőtlennek érzem a lábam, valamint még a legkisebb erőkifejtés is nagy fájdalmakat okoz, emiatt pedig csak magam hibáztathatom” – mondta az Ámokfutók frontembere.

Kozso a napokban egyeztet orvosával, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy ne fájjon a lába. Azt mondták neki, több mint valószínű, hogy újra meg kell majd műteni a térdét, azt azonban még nem tudja, hogy mikorra időzítik az operációt, ugyanis a temérdek elfoglaltsága van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik