Szórakozás

Szűkszavú, de erotikus klipet csinált Seherezádé

Testét simogatva ismételgeti ugyanazt az öt szót Seherezádé legelső videoklipjében. A lemezlovassá lett szöszi valóvilágos szexi táncos lányokkal is feldobta a klipjét. Íme a videó!

Amikor Seherezádé bejelentette, hogy DJ-s karrierbe kezd, senki sem gondolta, hogy a lány ennyire komolyan gondolja a dolgot. A valóvilágos az elmúlt néhány hónapban több fellépést tudhat maga mögött, mint sok más, régebben zenélő szakmabeli. Sehi játszott már Afrikában, Dubaiban, Párizsban és más helyeken is, időközben pedig első videoklipjét is leforgatta.


A zenei videó Seherezádé első saját számához, a „Feel You” című szerzeményhez készült. A valóvilágosból lemezlovassá avanzsált lány nem hazudtolta meg önmagát, ugyanis bár a dal ötszavas mondanivalója sekélyesre sikeredett, a szexi fehérneműben magukat simogató szereplők egészen feldobják az alkotást.

Sehi hihetetlen átéléssel ismételgeti a rövid tőmondatok után kényszeresen egymás után következő angol szavakat, mindeközben pedig hajdobálást, fenékriszálást és mély dekoltázsokat élvezhet a gyanútlan néző.

A felvételt néhány nap alatt több ezren nézték meg, ami azt mutatja, hogy az embereket végső soron érdekli a videó. A nézők véleményét azonban már nem ismerhetjük meg, ugyanis a klip feltöltője valamiért letiltotta a kommentelési és értékelési lehetőséget is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik