Szórakozás

Durva, amire a mell képes! Elképesztő sztárteszt!

A kutatások azt bizonyítják, a legtöbb nő fegyverként használja kebleit. Soma nem tagadja, ő is tesztelte már, milyen hatással van az emberekre, ha megmutatja idomait.

Az RTL Klub Csak csajok című műsorában Ördög Nóra, Fésűs Nelly és Soma beszélgettek a keblek erejéről. Állítólag ugyanis bebizonyították, hogy a nők uralkodni kívánnak a dekoltázsukkal. Fésűs Nelly kijelentette: ő nem ért egyet a dologgal, inkább azt gondolja, hogy a nők éppen ezzel szeretnének az urak kedvére tenni.

Soma azonban azt vallja, hogy a dekoltázsvillantás igenis hatalom.

„Amikor én felköltöztem Hajdúnánásról Budapestre, le voltam nyűgözve a metró lehetőségeitől. Akkor én még nagyon vad kanca voltam, ahhoz képest ma már egy leszelídült háziasszony vagyok. Akkor nagyon élveztem, hogy kiraktam a melleimet, direkt melltartó nélkül és a mozgólépcsőn azt figyeltem, hogy a szembejövők közül hány nem a mellemet nézi. Azt gondoltam, hogy azok vagy gondterheltek, vagy homoszexuálisak. Azt éreztem, hogy az hatalom.” – mondta Soma.

A magyar celebek közül egyébként sokan élnek a dekoltázsvillantás csáberejével. Kiszel Tünde rendszeresen mélyen dekoltált blúzokat visel és mint tudjuk, büszke is a kebleire, amelyek természetesek.

Rubint Rékának, Sarka Katának és VV Seherezádénak sem kell takargatnia magát, igaz, nekik a sebészek is besegítettek abba, hogy büszkén megmutathassák gömbölyű idomaikat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik