Szórakozás

Kidobták az ingyen piáló VV-seket

Attilát és Milót egy cég karácsonyi rendezvényéről dobták ki, miután hívatlanul italoztak a cég kontójára. A valóvilágosoknak máshol kellett folytatniuk a bulit.

A ValóVilág harmadik és ötödik szériájának győztesei jó barátok, gyakran töltik együtt a szabadidejüket. Milo és Attila hétvégén is szórakozni indultak, de a közös sörözés végül kisebb balhéba torkollott.

“Már korábban is voltam azon a helyen, ahová szombat este lementünk Attilával. Mint máskor, most is besétáltunk és kikértük az italainkat. Meglepődtünk, hogy ingyen volt, de nem foglalkoztunk vele, leültünk és elkezdtünk beszélgetni. Egyszer csak odajött egy hölgy és megkért minket, hogy távozzunk, mert ez egy zártkörű rendezvény és mi nem vagyunk rajta a listán” – mondta Milo.

“A legtöbben kedvesek voltak velünk, de aztán odajött egy hölgy, aki ingerülten kitessékelt minket. Mondtam is a Milónak, hogy az emberek azt hiszik, hogy milyen jó a celeblét, pedig még egy céges buliból is kipaterolnak minket…” – nevetett VV Attila.

A volt VV győztesek először nem értették, hogy miért kell elhagyniuk a helyet, azonban mint később kiderült, Attila és Milo egy cég karácsonyi bulijába csöppent. A megrendelő ingyenes fogyasztást biztosított a dolgozóinak, de őket már nem szerették volna vendégül látni. A fiúk persze maximálisan megértették a helyzetet és mivel egyébként sem szívesen fogyasztottak volna tovább a cég számlájára, továbbálltak és egy nagyot nevettek a történteken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik