Szórakozás

Filmszerepajánlatot kapott Csobot Adél

csobot (csobot)
csobot (csobot)

Az X-Faktor énekesnőjére a műsor alatt figyelt fel egy híres magyar producer.

Tizenketten vágtak neki az RTL Klub tehetségkutatójának, szombatra azonban már csak hárman maradtak versenyben: Csobot Adél, Antal Timi és Oláh Gergő. Mindannyian három-három produkcióval készültek: a többi közt duettpartnerek segítségével harcoltak a fináléba jutásért. Antal Timi Kasza Tiborral, Csobot Adél Beryvel, míg Oláh Gergő Bebével énekelt közösen egy dalt. A mindent eldöntő adás előtti napon egyedül a nézői szavazatok számítottak: ezek alapján – mint arra számítani lehetett – Antal Timi és Oláh Gergő jutott a vasárnap esti döntőbe, Csobot Adél pedig harmadikként búcsúzott az X-Faktor színpadától.



A 18 éves nagykárolyi lány kiesése után a Hír24-nek elárulta: egyáltalán nem csalódott, amiért “csupán” bronzérmes lett. Tudja, hogy sokat kell még fejlődnie, és ennek érdekében mindent meg fog tenni a jövőben. Tervei szerint Magyarországra költözik majd, és megpróbál élni a műsor nyújtotta lehetőségekkel.

“Bízom benne, hogy bármit is hoz majd az élet, mindenben sikerül helytállnom. A legfontosabb jelenleg, hogy még többet tanuljak és fejlődjek, hogy idővel még jobb énekesnő lehessek. A színház világa is vonz, szeretem a színpadot, úgyhogy akár ezen a vonalon is szívesen kipróbálnám magam. A jövő még nagyon sok kaput kinyithat előttem, tényleg bármi megtörténhet” – taglalta a „swing hercegnő”.



Úgy tudjuk, Adélt már egy filmszerep-ajánlattal is megkeresték. Neményi Ádám producer – többek között az SOS Szerelem!, a 9 és fél randi és a 2009-es Made in Hungária alkotója – az X-Faktor alatt figyelt fel a Keresztes Ildikó által csak “minibomba”-ként emlegetett lányra. Azt azonban, hogy pontosan milyen szerepet álmodott meg a mindig kacér és megosztó énekesnőnek, egyelőre nem akarták elárulni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik