Szórakozás

Így lesz milliomos holnaptól az RTL felfedezettje

antal tímea, oláh gergő és csobot adél (antal tímea, oláh gergő, csobot adél)
antal tímea, oláh gergő és csobot adél (antal tímea, oláh gergő, csobot adél)

Holnap végre kiderül, ki nyeri Magyarország legnépszerűbb tehetségkutatóját, az X-Faktort. Az illető nem csupán a dicsőséget tudhatja majd magáénak, hanem 12 millió forintot is.

Ha ezt figyelembe vesszük, meg azt is, hogy a jelenleg még versenyben lévő énekesek mindegyikének gyökeresen megváltoztatná az életét a nyeremény, azon sem lehet csodálkozni, hogy mindannyian egész héten szavazásra biztatták rajongóikat. Arra, hogy a voksokat nem csak az adás ideje alatt, hanem több napon át küldhetik kedvenceikre a nézők, Ördög Nóra is felhívta a figyelmet, és hát láthatóan az énekesek követői fel is pörögtek.

De nem csak a rajongók aktivizálták magukat. Gergő, Timi és Adél is mindent megtettek azért, hogy nyerhessenek. Azon kívül, hogy gyakoroltak, a Facebookon is mozgósították táborukat. Szinte mindennap üzeneteket tettek közzé arról, hogy milyen számon és hogyan lehet rájuk szavazni, sőt privát fotókkal is kedveskedtek virtuális ismerőseiknek.

„Az, hogy ilyen módon is közelebb engedték magukhoz a tévénézőket, nagyon fontos, sőt talán még annál is többet számít, hogyan énekelnek. Ha a rajongók úgy érzik, mindennap kapnak valami kis privát részt rajongásuk tárgyának életéből, előbb-utóbb családtagnak tekintik, és szinte automatikusan rá szavaznak” – mondja a Hír24 által megkérdezett pszichológus, aki szerint a lányok azért lehetnek hátrányban Oláh Gergővel szemben, mert fiatalabbak és talán a nagy nyomást is kevésbé bírják. Azt azonban a szakember nem merte megtippelni, hogy vajon a végső összecsapásból ki kerülhet ki győztesen.

A boszorkánymester, Frabato viszont még a hét elején megjósolta, hogy szerinte Oláh Gergő nyeri az X-Faktor idei szériáját, őt követi majd Antal Timi, a bronzérmet pedig Adél viszi el. Már csak egy napot kell várnunk és kiderül, Frabato jóslata igaznak bizonyul-e.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik