Szórakozás

Sarka Kata mégsem lesz tévés?

sarka-kata(430x286)(2).jpg (sarka kata)
sarka-kata(430x286)(2).jpg (sarka kata)

Hajdú-Sarka Kata visszavett a tempóból, mert nem szeretné, hogy a túl sok munka miatt keveset lássa a gyermekeit. Szigorú napirendje van, a tanulást pedig szünetelteti.

Sarka Kata nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is férje, Hajdú Péter hű társa. A kétgyermekes anyuka nyáron komolyan kivette a részét párja legnagyobb munkáiból is, sokszor reggeltől estig csak neki segített. Idő közben azonban rájött, hogy vissza kell vennie a tempóból, hiszen a gyermekei a legfontosabbak számára.


“Régebben nagyon nehéz volt megoldani, hogy a gyerekek ne érezzék meg, hogy ennyire elfoglaltak vagyunk. Legtöbbször babysitterek és a mamák vigyáztak rájuk, de már rájöttem, hogy ez nem volt jó döntés. Én akarom nevelni a gyerekeimet, ezért változtattam a dolgokon. Még mindig segítek Péternek, de szigorú szabályokat állítottunk fel. Általában nyolctól háromig dolgozom, és ezt az összes partnerünk tudja. Délutánra már nem szervezek találkozókat és három után munkaügyben nem veszem fel a telefont senkinek” – mondta Hajdú-Sarka Kata.

Kata jelenleg a TV2 Akadémián folytatott tanulmányait is szünetelteti, hogy többet lehessen a családjával.

“Már fél éve szüneteltetem a tanulást és valószínűleg nem is fogom folytatni, ugyanis idő közben rájöttem, hogy az a fajta munka mégsem nekem való. Az elején még jó ötletnek tűnt, hogy ott tanuljak, de már látom, hogy a gyerekek mellett egyszerűen nem jutna időm arra, hogy főállásban szerkesztő-riporter legyek” – árulta el Sarka Kata.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik