Szórakozás

Szupererotikus fotó Pirner Almáról! Íme

Pirner Alma nem bánja, ha férfiak vizslatják a szexi testét, bár szerinte sokkal több nő kíváncsi rá. A fotómodell nemrég új pikáns fotósorozatot készíttetett magáról.

Pirner Almának már több mint egy évtizede bérelt helye van a férfimagazinok címlapján, de félévente saját magáról is készíttet fotósorozatot. Tegnap is egész nap új portfólióján dolgozott maroknyi stábjával egy új budapesti szórakozóhelyen, és bizony ismét büszkén mutatta meg bájait a kamerának.

“Szerintem egy nő lelkének jót tesz, ha időnként levetkőzik egy fényképezőgép előtt, nekem pedig a munkám miatt is fontos ez. Egy rúdtánciskolát vezetek és fellépéseket is vállalok, ezért az én életemben kifejezetten fontos szerepet játszik az erotika és ennek természetes része, hogy megmutatom magam az embereknek” – árulta el a fotómodell, aki meztelen fotózást és fellépést már nem vállal.

Alma egyáltalán nem jön zavarba a kamera előtt. A közönséges fotókat elítéli, de az igényes szexualitásnak kifejezetten örül.

“Lehet, hogy meglepő, de a fotóimra több nő kíváncsi mint férfi. A facebook oldalamon 60-40 százalékban oszlik meg a női és férfi lájkolók száma, de ez valószínűleg a rúdtánc iskolám miatt is van” – árulta el Pirner Alma.

A magyar fotómodell egyébként nem csak Magyarországon mutatja meg a közönségnek gyönyörű testét és tánctudását. Alma az egész világot bejárta már produkciójával, néhány hét múlva például Ausztráliába utazik, immár ötödik alkalommal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik