Szórakozás

Kék-zöld foltokat okoz új szerelme Dér Heninek

Rendkívüli változáson ment át az utóbbi időben Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője. Sugárzik a boldogságtól, kivirult és folyamatosan új terveket szövöget.

Dér Heni legújabb „szerelmével” a Tánciskolák Éjszakája kapcsán került közelebbi kapcsolatba, igaz, egyelőre bimbózó a viszonyuk, s néha kék-zöld foltokat is okoz az énekesnőnek.

„Régóta szeretném elsajátítani a rúdtáncot, és most, hogy Pirner Alma tánciskolájában erre van is lehetőségem, nagyon boldog vagyok. Szexivé, nőiessé tesz, s olyan szálkásan izmos testet épít, amelyre már régóta vágytam. Egy énekesnőnek a színpadon sokszor meggyűlik a baja a magas sarkú cipőben való szép mozgással, ám most ennek is kitanulom minden csínját-bínját. Az edzések itt végig tűsarkúban zajlanak, és ez nagy segítség nekem a fellépésekhez, akár színházról, akár zenekari produkciókról van szó” – lelkendezett az énekesnő.


„Minden kezdővel a felépített módszertan szerint haladunk, Henivel azonban már az első órán túljutottunk az első két lépcsőfokon, és a harmadik szintet gyakoroltuk. Nagyon erős lány, tényleg csak a technikát kell jól elsajátítania, de ahogy látom, nagyon gyorsan tud majd fejlődni” – tette hozzá Pirner Alma.


„Mindig is azokat a sportokat, mozgásformákat szerettem, amelyeknek viszonylag gyorsan látványos eredménye van. Nos, a rúdtánc esetében nem csak az izmos test, de a rúd okozta, sok kék-zöld folt is hamar megmutatkozik” – nevetett az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik