Szórakozás

Bizarr: Kanadában meztelenkedik a magyar híresség

Pirner Alma, a rúdtánc nagyasszonya nem csak hazánkban arat elsöprő sikereket.

Az elmúlt hetekben ugyanis Kanadában mutatta meg tehetségét, és természetesen az ottani közönséget is elvarázsolta. Kanada azonban nem az egyetlen külföldi állomása Alma turnéjának, hiszen az egész világ kíváncsi show műsoraira.

Alma almái mindenhol hatalmas sikert aratnak

„Három hetet töltöttem Kanadában, összesen három városba látogattam el: Ottawába, Quebec City-be és Kingstonba. Összesen 58 fellépésem volt, úgyhogy nem sok időm maradt a pihenésre” – avatott be Alma. – „Nyolc különböző műsorral készültem, ezek közt volt rúdtánc és olyan levegő akrobatikai számok, mint a selyem, a karika, vagy a hamock, vagyis a plafonról lelógó függőágy.”

 

Almáék rengeteg alkalommal léptek fel külföldön, Kanadába pedig már szinte hazajárnak, hiszen évente két alkalommal is megfordulnak a tengerentúli országban.

Ki ne lenne kíváncsi egy ilyen pezsgőfürdőre?

„Igazi feltöltődés Kanadába utazni, ugyanis rengeteg barátunk él odakint, sok táncossal és klub tulajdonossal is remek viszonyt ápolunk. Szerencsére a kinti közönség is imád minket, így az ő elismerésükből is nagyon sok energiát merítek. A rengeteg fellépés ellenére nyugisabb az élet odakint, hiszen egyszerre csak egy dologra kell koncentrálnom, és csak a saját munkámért vagyok felelős” – árulta el Alma. – „A munka mellett azért a kikapcsolódásra is volt időnk, Kanadában például sokkal nagyobb hagyománya van a karácsonynak, így az ajándékok jelentős részét már ott bevásároltuk.”

Pirner Alma legközelebbi show-ját az ausztrál közönség csodálhatja meg a Crazy Horse Revüben, ahol immár negyedik alkalommal vendégszerepel, illetve kint táncosokat és fellépőket fog tanítani.

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik