Szórakozás

Igazi szerelmes fotó Müller Attiláról

A műsorvezető lesi új fitneszmodell kedvese, Rajnai Réka minden kívánságát. Bár még csak másfél hónapja vannak együtt, Attila máris minden földi jóval elhalmozta szexi szerelmét.

Müller Attila igazi gavallér módjára bánik barátnőjével, akivel másfél hónappal ezelőtt egy sajtórendezvényen ismerkedett meg. A szerelmes műsorvezető mindent megtesz kedvese, Rajnai Réka fitneszmodell boldogságáért. Eddig kétszer vitte el wellness hétvégézni, de együtt járnak filmbemutatókra, étteremmegnyitókra és díjátadókra is. Attila persze apró ajándékokkal is gyakran kedveskedik Rékának, aki nagyon örül szerelme gondoskodásának.


„Szerintem minden férfinak kötelessége, hogy boldoggá tegye a kedvesét. Ha másképp nem, egy jó szóval, egy szál virággal vagy egy kis aprósággal. Én is az ilyen romantikus kapcsolatok híve vagyok. Sokszor lepem meg a kedvesemet kis ajándékokkal és programokkal. A legtöbb ilyen meglepetés nem is pénz, hanem ötlet kérdése, amit bárki megtehetne” – mondta Müller Attila.

Köztudott, hogy Attila imádja az extrém dolgokat és amit lehet, azt ki is próbál. Ezt a jó tulajdonságot megtalálta Rékában is, így sok közös programot terveznek. Attiláék legutóbb egy luxushotel elnöki lakosztályában töltöttek el néhány napot, ahol a hógolyózás, finom vacsora és pihentető wellness közben a műsorvezető igazi királynőként bánt szerelmével.


Bár Réka és Attila még csak másfél hónapja vannak együtt, nagyon nagy az összhang kettőjük között. Amikor csak tehetik, együtt vannak és már azt is biztosan tudják, hogy az ünnepeket együtt töltik.

„Mindig is vártam a karácsonyt, de most különösen, hiszen vele lehetek. Rékában megtaláltam a másik felemet. Ugyanolyan bolond, mint én vagyok, sokat nevetünk, jól érezzük magunkat. Úgy érzem, hogy kettőnk szerelme hosszú időre szól” – árulta el Müller Attila, aki addig is tenyerén hordozza kedvesét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik