Szórakozás

Édesapja vállalkozásában dolgozna Müller Attila

müller attila (müller attila, )
müller attila (müller attila, )

A műsorvezető napjainak nagy részét jelenleg otthon tölti, de azt tervezi, hogy a jövőben besegít édesapja vállalkozásába.

A több tucat népszerű műsorban szereplő tévést eleinte sorozatszínészként ismerte meg az ország, majd több csatornánál vállalt műsorvezetői feladatokat is. Legutóbb a Viasat3 Fátylat rá című produkciójában dolgozott, Horváth Éva oldalán. Bár a felvett adások még mindig mennek, a forgatásoknak már rég vége. Attila a nyári felvételek óta még nem kapott új megbízást, repesne a boldogságtól, ha megcsörrenne a telefonja.

„Nincs állásom, de azért kitöltöm a napjaimat. Ha épp semmi dolgom nincs, akkor elmegyek kocogni, viszont gondban vagyok, ha esik az eső. Az ilyen napokon csak otthon kattogok és nézem a falat. Amikor egy pörgős élet után nincs semmi dolgod, egyszerűen megőrülsz. Ezen túl azt se felejtsük el, hogy pénzből él az ember. Van pár műsorvezető, akit évek óta olyan szinten foglalkoztatnak, hogy ha most abbahagyja, már akkor is nyugdíjba mehet. Én viszont nem tartozom közéjük.” – mereng  Müller Attila.

A jelenleg munkanélküli műsorvezető próbál spórolni. Attila nem költ fölösleges dolgokra, többek között ezért rakta le a cigit és ritkította meg a bulikat is. Jövedelme most csak a rendezvényeken vállalt műsorvezetésekből jön, mellette azonban édesapjával nagy terveket szövöget.

„Szeretném, ha a média csak hobbi lenne majd a családi vállalkozás mellett. Alapvetően gombászatba vágnánk bele az édesapámmal, aki már két éve intenzíven foglalkozik az üzlettel. Eddig nagyon sűrű volt az életem, és a médiában is sok dolgom volt, ezért csak most kezdtem el neki segíteni. Miért idegen embereket vegyen fel, ha itt vagyok én is?” – mondta Attila, akinek „C” terve is van a jövőjét illetően.

„Ha semmi nem jön össze, és a vállalkozás se úgy alakul, külföldön szerintem mindig lesz lehetőségem dolgozni. Valamiért Ázsia vonz a legjobban, talán ott tudnám hasznosítani azt, amihez értek. Tudok mixerkedni, van testőrvizsgám, és modellként is megállnám a helyem. Ha európai vagy, akkor ott te számítasz kuriózumnak” – avatta be terveibe a Hír24-et Müller Attila.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik