Szórakozás

Így hívják majd Peller Mariann születendő kisfiát

Január végén hozza világra gyermekét Peller Mariann, aki most azt is elárulta, mi lesz a neve a kisfiúnak.

Természetesen nem siettetné babája világra jöttét Peller Mariann, ám azt a TV2 Aktívjának elárulta, nagyon várja már, hogy a kisfiú megszülessen. A tévés korábban többször is mesélt arról, hogy milyen nevek merültek fel, amikor arról beszélgettek férjével, hogy hívják majd a babát. Egy időben még a Mátén, Gordonon, Aladáron is gondolkoztak, de most már biztos, a kicsi a Kornél nevet kapja. „Egyik este felült a férjem az ágyban, és azt mondta, Kornél” – idézte fel a műsorvezető.


Mariann azt is elárulta, hogy férje a vajúdási szakaszban végig vele lesz, aztán pedig majd „meglátják, ki hogy érzi magát és mit szeretne”. A csinos tévés abban azonban biztos, hogy az édesanyja is vele lesz a szülőszobán, az ő kezébe kapaszkodik majd.

A StoryTv műsorvezetője arról is mesélt, amikor a 13. héten kiderült, hogy fiút vár, alig hitte el, ugyanis ő meg volt arról győződve, hogy kislányt hord a szíve alatt. „Édesapám mindig szeretett volna fiút, de két lányt kapott: Neki milyen jó érzés lesz, hogy az első unoka fiú” – mondta el Mariann meghatódva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik