Szórakozás

Terhességéről vallott a magyar énekesnő

palya bea (palya bea)
palya bea (palya bea)

Divat lett a baba-mama blog a sztárok körében. Gombos Edina, Peller Mariann és Palya Bea is boldog, ha érzéseiről írhat.

Sok édesanya dönt úgy újabban, hogy a terhességgel kapcsolatos élményeiket megosztják másokkal is. Gombos Edina számára a legnehezebb a szülés volt, de minden, ami utána jött, örömmel és boldogsággal töltötte el.

„Nagyon jó, hogy lehet értekezni a várandósságról is, megtudhatod, mások hogyan élik meg. Miri minden egyes nap új meglepetéssel szolgált, ezeket is leírtam. Én a pici életét képekben is megörökítettem, így Miranda is láthat majd mindent, ha felnő és esetleg már nem emlékszik kis élete vicces vagy egyéb pillanataira” – mesélte Gombos Edina a TV2 Aktív extra című műsorában.

Peller Mariannról nemrég derült ki, hogy kisbabát vár, időközben ő is elkezdett blogot írni, Palya Bea pedig nem csak blogot, hanem dalokat is ír a kicsihez, akit őszre vár.

„Gyakran énekelek a hasamhoz, és ezeket a dalokat össze is gyűjtöm. 36 évesen leszek anya, és ez egy igazán izgalmas folyamat az életemben. A terhességem első pár hónapját Mexikóban töltöttem, ahol énekeltem, felléptem és persze pihentem is. Ezekről is írok a blogomban, amit igyekszem mindennap vezetni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik