Szórakozás

Ilyen szexpózt ajánlott kollégája Peller Mariannak

Legbensőbb titkairól ír az interneten sztárblogjában Peller Mariann.

Várandóssága első napjától naplót vezet a STORY4 műsorvezetője. A legbensőbb titkokat tartalmazó írások eddig a fiókban lapulta ám október 11-től már a Nők Lapja Cafe blogoldalán mindenki számára olvashatók. A blognak a boldog kismama a Vendég a testemben címet adta.


„A kedvesem már az első hivatalos randinkon közölte, hogy ha véletlenül teherbe esnék, akkor ő lenne a legboldogabb férfi a világon, és természetesen megtartanánk a babát. Én akkor még megijedtem…” – írja Mariann.

„Eleinte azt hittem, mi különlegesek vagyunk, és gyakorlatilag az első érintéstől megfogan a közös gyerekünk. Amikor már három negatív terhességi teszten túl voltam, kezdett meginogni a hitem…” „Megint eltelt egy hónap. Megint késett, ezúttal két napot. Újabb teszt következett. Negatív. Két nap múlva ismételtem. Megint negatív. Most már pityeregtem…” – olvasható Mariann blogjában, ahogyan az is, hogy mit érzett, amikor kiderült, babát vár.

A bejegyzésből azt is megtudjuk, Mariann még kéretlen tanácsot is kaptam Rádió1-es kollégájától, Hepi Endrétől. “Lerajzolta, milyen pózban lesz a legnagyobb a siker. (Hiába, az igazán jó kollégák szinte együtt lélegeznek velünk…)” – viccelődött a ma már boldog kismama.

 


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik