Szórakozás

Első fotók Drew Barrymore kislányáról

Három hónapig rejtegette első gyerekét Drew Barrymore, ám most egy fotózáson megmutatta a világnak, amivel szép nagy összeget keresett.

Szeptemberben elkezdődött Drew Barrymore életének legszebb időszaka, és most a világ is láthatja azt a kis tündért, aki bearanyozza a színésznő, valamint férje életét. A három hónapos Olive a legnagyobb sztármagazinban, a People-ben látható először, vagyis igazi hírességhez illő módon debütált, ami nem mellesleg legalább fél millió dollárt hozott a szülők kasszájába.

A cuki babafotók mellett az anyasággal kapcsolatos titkokat is megosztott a lappal Barrymore. E.T. egykori barátnője lánya születése után annyira izgult, hogy két hétig nem evett és nem ivott, mert pánikba esett, hogy nem tudja életben tartani a picit. Ám párja, Will megnyugtatta, azóta is rengeteget segít is neki a gyereknevelésben.

Drew azt is felfedte, hogy első csemetéje azért kapta az Olive nevet, mert a harmadik hónapban az egyik babakönyvben azt olvasta, a benne növekvő élet akkora, mint egy olívabogyó.


Boldogabb nem is lehetne Drew

Ajánlott videó

Olvasói sztorik