Szórakozás

Megmutatta születendő kisfiát Shakira

Ugyan csak három hónap múlva érkezik meg Shakira és Gerard Piqué első gyermeke, de a páros már most közzétett egy ultrahangos képet a piciről.

Egyes hírességek már alig pár órásan közzéteszik gyermekeik első fotóit, de Shakira most alaposan beelőzte őket. Az énekesnő és párja, Gerard Piqué egyszerre pakoltak fel a különböző közösségi oldalakra egy ultrahangos képet születendő fiúkról. A körülbelül hat hónapos piciről egyelőre nem lehet megmondani, hogy melyik szülőre hasonlít, de a mama és a papa szerint teljesen egészséges, és szép nagy baba lesz.


A jövőre érkező sztárbébi

A kolumbiai riszakirálynő és a Barcelona világklasszis védője a napokban azt is kiteregette rajongóiknak, hogy az Ulises, a Biel és a Gabriel nevek között hezitálnak, de valószínűleg csak az utolsó pillanatban, vagy a fiúcska születése után döntenek majd. Az utóbbi név győzelme mindenesetre egész biztosan jól esne Piqué egykori klubtársának. A világ- és Európa-bajnok védő ugyanis Gabriel Militót szorította ki anno a Barca csapatából, hogy megkezdhesse szárnyalását, vagyis most kárpótolhatná az azóta visszavonult argentint.


A boldog kismama és a papa

Ajánlott videó

Olvasói sztorik