Szórakozás

Sokat ér egy pucér magyar sztár

Újra levetkőztetné az egyik magazin azokat a celebeket, akik korábban már a Playboyban megmutatták bájaikat. Az érintetteket még nem keresték meg hivatalosan, ám a Hír24 kíváncsi volt arra, hogy egyáltalán ledobnák-e újra ruháikat a hírességek.

Egyelőre titok, hogy melyik magazinról van szó, de az biztosnak tűnik, hogy jövő év elejére tervezik a szexi képek elkészítését és állítólag sok pénzt fizetnének azoknak, akik vetkőznek. A hírek szerint Nyertes Zsuzsát, Xantus Barbarát és Zalatnay Cinit is meg szeretnék keresni, de mások neve szintén szóba került. Annak idején egyébként kuriózumnak számított, hogy színésznők, illetve olyan művészek mutatták meg magukat a nyuszis magazinnak, akik korábban nem modellkedésből éltek és nem igen láthattuk őket ruha nélkül. A fotósorozatoknak nyilvánvalóan éppen ezért volt óriási sikere.

Nyertes Zsuzsát senki nem kereste még meg az említett felkéréssel, de mint mondja, nem zárkózna el attól, hogy újra megmutassa magát. Természetesen előzőleg alaposan mérlegelné a körülményeket, egyebek mellett azt, hogy melyik magazinban jelennek meg a felvételek, ki készíti azokat és az is számítana, hogy kiket kérnének még fel a képsorozatra – mondta a színésznő a Hír24-nek. Nem titkolja, hogy az sem mellékes számára, mennyit fizetnének a képekért.

„Nem húszévesnek akarok tűnni a fotókon, hanem azt szeretném megmutatni, hogy egy nő 54 évesen is jól nézhet ki. Úgy érzem, hogy nekem nincs takargatnivalóm, amit nyílván a szépségszalonomnak is köszönhetek és annak, hogy odafigyelek magamra” – mondta Nyertes Zsuzsa.

Xantus Barbara úgy véli, ez az egész felkérés csak valami pletyka, ő ugyanis még nem hallott róla. Szerinte csak egy Playboy színvonalú fotózásnak lenne ismét értelme, másnak egyáltalán nem.

Zalatnai Saroltát szintén nem kereste még senki. Cini ugyan kirobbanó formában van, hiszen rengeteget fogyott és a mellét is lekicsinyítette, mégis azt mondja, ő nem lenne benne egy újabb szexi fotózásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik