Szórakozás

Beteljesületlen szerelméről vall a megasztáros

A Megasztár felfedezettje három évvel szeretett bele egy fiúba. Az akkor beteljesületlen szerelemből dal és klip is született, amelyet a napokban mutattak be.

Ahogyan arról már a Hír24 is beszámolt, Mujahid Zolinak rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie mássága miatt. Az énekes három évvel ezelőtt beleszeretett egy fiúba, ám a hazai mentalitás miatt akkor nem teljesedhetett be a szerelmük. A Megasztár felfedezettjét ez a szerelem inspirálta arra, hogy megírja új, Három év című számát. A dalt és a hozzá készült klipet ezelőtt néhány nappal mutatták be a közönségnek.

“Ezt a szép szerelmes számot rendhagyó köntösben szerettem volna előadni. Magyarországon nagyon ritka, hogy valaki hatvan tagú zenekar kíséretével tud felvenni egy zeneszámot, de nekünk sikerült. A felvételt Rakonczai Viktor alakította át maivá néhány digitális hanggal és apróbb módosításokkal” – meséli Mujahid Zoltán.

Az énekes zenei videója egy imidzs klip, amely bonyolult történetek helyett csupán a látványvilágra figyel. A gyönyörű felvételek mellett azonban a dal mondanivalójára is érdemes odafigyelni.

“Még mindig hiányzik az a fiú, aki a dal megírására inspirált. Akkor csúnya haraggal váltunk el, de még ha felkavaró élmény is lenne, titkon örülnék, ha felhívna. Remélem, hogy magára ismer az illető, mert úgy lenne teljes a történet” – árulta el Mujahid Zoli.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik