Szórakozás

Miért fogyózik még mindig Radics Gigi?

radics gigi (radics gigi)
radics gigi (radics gigi)

A Megasztár 16 éves győztese nem elégedett magával, ezért még minimum öt kilót le szeretne adni a következő néhány hónapban.

Bár Radics Gigi eddig is jó pár kilót leadott már, még mindig nincs megelégedve alakjával. A Megasztár győztese az iskolába és fellépésekre járás mellett még arra is szakít időt, hogy eddzen.

„Kiskoromban sokat csúfoltak az osztálytársaim az alakom miatt. Ez annyira mélyen érintett, hogy azóta is folyamatosan bennem van egy megfelelési kényszer. Sok rajongó dicséri az alakomat, de amikor tükör elé állok, én sosem látom magam tökéletesnek. Az elmúlt hónapokban leadtam négy-öt kilót, de úgy érzem, hogy még legalább ennyinek le kellene mennie ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben” – mondta Radics Gigi.

A 16 éves énekesnő a vágyott célért pedig minden tőle tehetőt megtesz. A hónapokra előre betáblázott programjába hetente több alkalommal zumbaedzéseket is besűrített, sőt az izzasztó torna mellett odafigyel az egészséges táplálkozásra is.

„Mint mindenki, az ünnepek alatt általában én is fel szoktam szedni néhány kilót. Anyukám ilyenkor egész nap süt-főz, az egész család pedig nagy étvággyal eszi a finomságokat. Most azonban türtőztetnem kell magam, remélem, sikerülni fog” – árulta el Radics Gigi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik