Szórakozás

Kórházban a súlyos beteg Toni Braxton

Vérrögök keletkeztek az autoimmun betegséggel küszködő Toni Braxton érrendszerében, ezért kórházba kellett szállítani.

Rosszul lett otthonában Toni Braxton, ezért családja kórházba szállíttatta. A vizsgálatok pedig kiderítették, hogy több kisebb vérrög keletkezett az érrendszerében. Azonnal ellátták, és hamarosan haza is engedik, ha nem lesz újabb panasza. A vérrögöket a súlyos érszűkülete vagy a lupusa okozhatták.

Toni az elmúlt években komoly egészségügyi problémákkal küzd. Először egy csomót kellett eltávolítani az egyik melléből. Majd érszűkületet találtak a szívében, amit nem tudnak megműteni. 2010-ben pedig az autoimmun-betegség támadta meg a szervezetét. A gyógyíthatatlan, potenciálisan halálos lupusa miatt állandó kezelésekre szorul, és le kellett mondania a koncertezésről is. Fellépések híján minden pénze elfogyott, és kénytelen volt csődöt jelenteni. Egyetlen bevételi forrása a családjával közösen forgatott reality show-ja, de az alacsony nézettsége miatt ebből sem fog sokáig megélni a negyvenöt éves díva.

Braxton helyzetét tovább súlyosbítja, hogy kisebbik fia autista, amire csak későn derült fény, így nem is kapott megfelelő nevelést és ellátást. Illetve öccse szintén lupustól szenved, és sokkal előrehaladottabb az állapota, mint az énekesnőé.


Nincs túl jól Toni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik