Szórakozás

Lindsay Lohan csont alkoholista

Lindsay-Lohan(210x140)(1).jpg (Lindsay Lohan)
Lindsay-Lohan(210x140)(1).jpg (Lindsay Lohan)

Nem sült el valami jól a karrierje újjáélesztése, ezért bánatában megint inni kezdett Lindsay Lohan, méghozzá minden korábbi mértéket meghaladóan.

Lindsay Lohan múlt heti, letartóztatással végződött verekedésekor mindenki azt akarta tudni, hogy a színésznő józan volt-e az incidenskor, ám a rendőrség nem adott felvilágosítást ez ügyben. LiLo asszisztense, apja és a barátai viszont mind megerősítették, hogy erősen ittas volt. Sőt nemcsak aznap, hanem mostanság mindig piás. Lohan napi két üveg vodkát is megiszik, ami nemcsak hogy káros, de jóval nagyobb mennyiség, mint a korábbi piaadagjai.

Lindsay legújabb lecsúszását az idézte elő, hogy óriásit bukott a Liz Taylor életrajzi filmje a tévében, és a közelgő két mozis alkotását is már jó előre utálja mindenki. A sikertelenség okozta bánatára pedig a pohár fenekén keresi a gyógyírt. Ám ezzel csak még nagyobb bajba keveri magát, ugyanis így nemcsak hogy munkája nem lesz, de a szabadságát is elveszíti, mivel próbaidőn van, és a bírósági határozat szerint nem ihat alkoholt.

Ezért az apja és a menedzsmentje azt szeretné, ha megint bevonulna egy rehabilitációs intézetbe, hogy segítsenek függőségén. Ez nem mellesleg azért is hasznos lenne, mert így a bíró láthatná, hogy próbál valamit tenni az alkoholizmusa ellen.


A külsejének sem tesz túl jót a piálás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik