Szórakozás

Oláh Ibolyát lecserélték

Másik színésznő játssza majd az Aida címszerepét a hónap végétől: mondta a SuperMokkában Szurdi Miklós és Xantus Barbara, akik producerei a darabnak.

Barbaráék nem tagadták, Ibolya nagyon jó volt a szerepben, amit több mint százszor el is játszott, de mégis befejezték a közös munkát és lecserélték egy fiatal lányra. A műsorvezetők kérdésére, hogy miért volt szükség a cserére, Szurdi Miklós és Xantus Barbara meglepő kendőzetlenséggel válaszolt. “Ibolya megbolondult, kiégett az Aidában” – szögezte le tömören Barbara, Miklós azonban bővebben is kifejtette a történteket. “Mondjuk azt, hogy Ibolya keresi önmagát és most máshol küzd önmagával” – mondta el.

Szurdi hozzátette, az, hogy nem játszik többet az Aidában Ibolya döntése is volt. “Nekem sem volt ellenemre, mert más nagyon sok nehézség volt Ibolyával” – szögezte le. “Amikor teljes lényével ott volt, hátborzongatóan jó volt. De olyan előadás is volt, amikor nem volt hajlandó mélyen foglalkozni a darabbal és a szerepével” – panaszolták a producerek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik