Szórakozás

Durva fotók kerültek elő a TV2 üdvöskéjéről – Íme

Gyerekkori képeket postolt Facebook-oldalára Radics Gigi. Az énekesnő azt állítja, mindig nevetnie kell ezeken a fotókon.

Gyerekkori képeket postolt Facebook-oldalára Radics Gigi, melyek rajongói szerint nagyon aranyosak. Gigi inkább viccesnek találja korabeli fotóit.

<p>

“De duci voltam”

Az énekesnő fotójához rengeteg baráti, rajongói komment érkezett, a legtöbben arról írnak, hogy Gigi édes kislány volt, és ami a legfontosabb a gyönyörű hangja megmaradt, sőt még szebb lett.

Gigit a postjaiért azonban negatív kritika is érte.

“Újabb brutális kép úristen” – vélekedik az énekesnő

“Miért brutális a kép? Ezzel azt üzeni, hogy aki nem csinos és vékony, annak annyi? Figyelniük kellene a “sztároknak” az ilyen kijelentéseikre” – írta a fenti fotóhoz az énekesnő oldalának egyik követője, amelyet Gigi sem hagyott szó nélkül.

“Nem azt szerettem volna ezzel a kijelentéssel mondani, hanem próbálok az olyan lányoknak vagy fiúknak önbizalmat adni, akik súlyfelesleggel küzdenek. Egyébként csak úgy kitettem ezt a képet, de én nem ítélem el a túlsúlyos vagy éppen nem olyan szép embereket, mert én ronda voltam kicsinek, és tudom milyen rossz érzés!” – magyarázza a már Amerikát is megjárt énekesnő.


Néhány éve és most

Ajánlott videó

Olvasói sztorik