Szórakozás

Gyűrűzik a botrány, az RTL fizethet Alekosznak?

alekosz(960x640)(1).jpg (alekosz, )
alekosz(960x640)(1).jpg (alekosz, )

Akár már a jövő év elején is lezárulhat Alekosz pere az RTL Klubbal. Bár részleteket senki nem akar elárulni a bírósági eljárásról, de az egykori VV-nyertes azt állítja, könnyen lehet, hogy a csatorna fog fizetni neki.

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, az RTL Klub azért perelte be Alekoszt, mert átszerződött a TV2-höz, holott még élő szerződése volt velük. Úgy tudjuk, a csatorna mindent visszakövetel a görögtől, aki ezt továbbra sem tartja jogosnak. Azt mondja, a szerződésszegést elismeri, ha kell, amiatt fizet is, de szerinte a nyereményeket nem vehetik vissza tőle.

Ráadásul szerinte még az eljárás végén éppen hogy az RTL-nek kell majd fizetnie, ugyanis a beígért 12 milliós nyereményből eddig csak 6 milliót utaltak át neki. A többit a TV2-höz való átigazolás miatt nem fizették ki, amit Alekosz sérelmez.

Bár a VV-nyertes nem szívesen beszél pénzügyekről, de azt azért elárulta, számít arra is, hogy esetleg anyagilag nem túl jól jön ki a történetből. Ez csak azért meglepő, mert a korábbi pletykák arról szóltak, a TV2 kifizeti majd a görög hős esetleges büntetését. Hogy ebből mi az igazság?

„Már akkor számításba volt véve a per, amikor leszerződtem a TV2-vel. Megbeszéltük, hogy perveszteség esetén a csatornával közösen oldjuk meg a problémát” – mondja Alekosz,, aki ennél konkrétabban nem kíván beszélni a TV2-es egyezségről.

Az egykori villalakó egyébként továbbra is abban bízik, hogy a bíróság neki ad majd igazat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik