Szórakozás

Alekosz kipakol a csalással gyanúsított ikrekről

Alekosz cáfolja azt a hétvégén megjelent hírt, miszerint ő is csalás áldozata lett. Csak a Hír24-nek mondta el, mi az igazság valójában a felröppent pletykáról.

A ValóVilág negyedik szériájának nyertese azt mondja, őt senki nem verte át, bár azt elismerte, ő is kapcsolatba került azokkal az ikrekkel, akiket jelenleg csalással gyanúsít a rendőrség. Alekosz azonban bízik abban, hogy a pénze nem úszott el.

„Volt közöttünk egy üzleti megállapodás, ami még nem zárult le. Én még szeretném nekik megadni a lehetőséget, hogy teljesítsék, amit a szerződésben vállaltak és ígértek. Erre pedig még van idejük, ugyanis a határidő nem járt le” – mesélte a görög, aki azt is hozzátette, nem szokott meggondolatlanul üzletet kötni és úgy gondolja, most sem történt ilyesmi.

Azt is kijelentette, nem azért nem beszél a részletekről, mert fél, vagy bármitől is tart, de nem tartaná korrekt dolognak kiteregetni a szerződés részleteit, amíg annak teljesítési határideje le nem zárult.

Alekosztól azt is megtudtuk, hogy bár valóban kapcsolatba került a csalással gyanúsított ikrekkel, őt még nem hallgatták ki tanúként a rendőrök, igaz, nem is tett feljelentést, hiszen úgy gondolja, egyelőre nincs miért a hatóság segítségét kérni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik