Szórakozás

Fia miatt nem kap munkát Alekosz anyja

alekosz és édesanyja-vája (vája, alekosz anyja, )
alekosz és édesanyja-vája (vája, alekosz anyja, )

Vája szinte már mindent elvállalna, csak végre tudja miből fizetni a család kiadásait. Azt mondja, számos állásra jelentkezett már, de amint kiderül, hogy ő Alekosz anyukája, többé még csak fel sem hívják.

Alekosz műsorainak csaknem állandó szereplője volt édesanyja is, akit vidámsága és jó humora miatt az RTL Klub és a TV2 is szívesen foglalkoztatott, persze nem annyiért és nem olyan gyakran, mint elhíresült fiacskáját. Ám ennyi szereplés is épp elég volt ahhoz, hogy megássa a sírját. Vája állítja, azért nem talál magának munkát, mert a tévében szerepelt, és mert az ő fia a VV-nyertes.

„Az emberek azt hiszik, hogy azért mert a tévében szerepeltem, gazdag vagyok. Ez hatalmas tévedés, nem kaptam sok pénzt, abból a gázsiból felkopik az állunk. Aztán azt is a fejemhez vágták már, hogy minek nekem a munka, amikor a fiam gazdag, tartson el ő. Ez azért nem így van. Természetesen segít, de nem várhatom el, hogy életem végéig pénzeljen. Nekem kellemetlen, ha kérnem kell tőle. Nem támaszkodhatok életem végéig a fiamra. Nagyon kivagyok” – mondta a Hír24-nek Alekosz édesanyja, aki azt sem titkolja, hogy férje is állástalan, csak alkalmi munkákat talál magának.

Vája azt mondja, már bármilyen feladatot elvállalna, akár takarítani vagy mosogatni is elmenne, de még ilyen munkát sem kap. Vállalkozásukat, a kocsmát a gazdasági nehézségek miatt évekkel ezelőtt be kellett zárniuk.

„Nem akarok én sokat, sem azt, hogy kivételezzenek velem, csak azt szeretném, ha úgy kezelnének, mint egy átlagembert, mint ha nem lennék Alekosz anyukája.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik