Szórakozás

Még várna az aktussal, üzeni Benkő Tvrtkónak

Vujity-Tvrtko-Benko-Daniel(960x640).jpg (benkő dániel, vujity tvrtko, )
Vujity-Tvrtko-Benko-Daniel(960x640).jpg (benkő dániel, vujity tvrtko, )

Vujity Tvrtko a Facebookon éles kritikát gyakorolt néhány hírességgel kapcsolatban, amit Benkő Dániel is magára vett. A lantművész nem bántódott meg, sőt kijelentette, tanítani szeretné a TV2 műsorvezetőjét, ráadásul szex órákat adna neki.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk Vujity Tvrtko Facebookos oldalán fakadt ki a celebekre, egyebek mellett Kiszel Tündére is. Dánielre is megjegyzést tett, igaz, őt név szerint nem említi, de sorait a lantművész magára vette:

“Vallom, hogy ne az legyen a sztár, aki tud meztelenül lantozni, aki azért ismert, mert szellent és büfög, aki értelmezhetetlenül énekel magyar dalokat…” – írta az interneten Vujity Tvrtko.

Benkő Dániel úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül a műsorvezető megjegyzéseit, így a Hír24-en keresztül üzent neki, mint ahogyan ezt Kiszel Tünde is tette. Dániel szavai nem nélkülözik az iróniát és persze tőle megszokott módon nem finomkodik:

„Felhívással fordulok a magyar néphez! Szeressétek Vujity Tvrtkot, mert nagy szüksége van rá. Szeretnék belőle sztárt csinálni, ezért meghívom a Benkő sztárcsináló akadémiára. Nélküle már nem tudom elképzelni az életemet. Tanítani szeretném, de oktatónak is felkérem. Növendékként szex órákat adnék neki, de taníthatna egy új tantárgyat is, mégpedig a demagológiát. Ennek ő a professzora lenne. Hozzuk divatba Vujity Tvrtkot. Csináljunk belőle sztárt a tökfedőjével együtt. Tudom, hogy Vujity Tvrtko szeret engem, felfigyelt a gyönyörű testemre és nagy étvágyú természetemre. Beleborzong a hátgerincem. Üzenem neki, azért még várnék az aktussal” – mondta a Hír24-nek Benkő Dániel.

A Hír24 azt várja, kik fakadnak még ki Vujity Tvrtko kritikája miatt és mi lesz az elkezdődött sztárháborúskodás vége.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik