Szórakozás

Nincs vészforgatókönyv Ördög Nóra miatt! Exkluzív

ördög nóra (ördög nóra, )
ördög nóra (ördög nóra, )

Ördög Nóra nem fogja menet közben otthagyni az X-Faktort, mert erős, kitartó és kötelességtudó – állítja róla a műsor főszerkesztője Schiwert-Takács László.

Hiába találgatják egyesek, ki kerülhet Ördög Nóra helyére, ha ő esetleg a műsor befejezése előtt elmegy szülési szabadságra, erre ugyanis valószínűleg nem kerül majd sor. A műsor készítői tűzbe merik tenni a kezüket a szép műsorvezetőért, azt mondják, kizártnak tartják, hogy Nóra a terhessége miatt még az előtt abbahagyná a munkát, mielőtt befejeződne az X-Faktor idei szériája.

„Nóri babát vár és nem beteg. Ráadásul nála kitartóbb, szorgalmasabb emberrel még nem találkoztam. Nincs vészforgatókönyvünk, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Nagyon örülünk Nóri boldogságának, tudjuk, hogy nagyon vágyott már családra” – mondta a Hír24-nek a műsor főszerkesztője.

Talán sokan nem tudják, Nóra annyira tudatosan készült a gyermekvállalásra, hogy ebben az évadban már nem vállalta az X-Faktor szerkesztői feladatait sem, hiszen ez korábban tényleg minden idejét lefoglalta. Úgy tűnik, hogy a döntése meghozta a gyümölcsét, hiszen most végre valóban anyai örömök elé néz.

Azt persze korai lenne megmondani, mi lesz azt követően, hogy Ördög Nóra világra hozza első gyermekét, de sokan arra számítanak, hogy a műsorvezető már az X-Faktor következő szériájára visszatér a képernyőre. Schiwert-Takács László ezt egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja, hiszen mint mondta, ilyen dolgokról még nem beszéltek Ördög Nórával. Egyelőre mindenki csak annak örül, hogy az X-Faktor műsorvezetője boldogabb, mint valaha.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik