Szórakozás

Exkluzív! Ördög Nóra áldozat lett

Visszaéltek az RTL Klub csinos műsorvezetőjének nevével. Nóra csak a Hír24-nek nyilatkozott a történtekről.

Augusztus végén feltűnt egy profil a Facebookon, amelyben egy ismeretlen személy Ördög Nórának adta ki magát. Az ál Ördög Nórát pillanatok alatt több száz rajongó jelölte be, és az illető mindenkit készségesen visszaigazolt. Nem csoda, ha a rajongók lelkendeztek, több száz levelet küldtek, melyben arról áradoztak, milyen ritka az ilyen kedves és közvetlen sztár, aki mindenkit felvesz az ismerősei közzé. Sajnos azonban ezt az oldalt nem Ördög Nóra üzemelteti.

Az RTL Klub műsorvezetője a Hír24 érdeklődésére elmondta, nem ő áll a profil mögött, privát oldalt egyáltalán nem üzemeltet a közösségi portálon. Mint mondja, nem ez az első alkalom, hogy ilyen módon visszaéltek a nevével. Jogi lépéseket ugyan nem tervez az eset miatt, de azt mindenképpen kezdeményezi majd, hogy töröljék a profilt.

Nem Ördög Nóra az egyetlen sztár, aki hasonló helyzetbe került. Egy hasonló eset miatt, amikor Ambrus Attila nevével éltek vissza, még a rendőrség is vizsgálatot kezdeményezett.

Kiszel Tünde a közelmúltban szintén arról panaszkodott a Hír24-nek, hogy több olyan profil is van, amelyet nem ő, hanem csalók működtetnek. Azt mondja, már többször kezdeményezte, hogy töröljék ezeket a profilokat, de egyik alkalommal sem reagáltak a kérésére, amit felháborítónak talál, teljesen jogosan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik