Szórakozás

Tóth Gabit “csináltak” a voice-os lányból! Íme

Sablonfrizurát kapott a Voice különleges dalértelmezéseiről ismert versenyzője, Torzsa Gabi. A lány így nagyon emlékeztet az egykori, Megasztár alatt "átdizájnolt" Tóth Gabira.

Nagyon úgy tűnik, Tóth Gabi egykori frizuráját álmodták és valósították meg a Voice stylistjai és fodrászai a pénteki párbajban győzedelmeskedő Torzsa Gabinak, jegyezték meg a tehetségkutató Facebook-oldalán a műsor nézői. Tény, a lány frizurájára ráfért némi változtatás, ugyanis a meghallgatáson e téren nem tett ki magáért, sima, összefogott hajjal állt a mesterek elé, illetve mögé.


Így debütált a Voice-ban Torzsa Gabi

Akkor csupán a hang számított, de a párbajon már a mozgás és a színpadi megjelenés is hozzátartozott a produkcióhoz. Torzsa Gabinak meg is gyűlt a baja az előbbivel, elárulta, egyrészt nehezen értelmezi a Heaven Street Seeven Ez a szerelem című dalát, és azt is hozzátette, az, hogy éneklés közben táncoljon, pluszkihívást jelent a számára.


Ilyen lett Torzsa Gabi

Az érzékeny lányt már most a Voice egyik nagy ígéretnek tekintik, Malek Andrea valamiféle különlegesen egyéni és alternatív, sajátos vonalat vél benne felfedezni: jogosan. Éppen ezért érthetetlen, hogy az énekesnőt miért éppen egy “tucatfrizurával” próbálják még “eladhatóbbá” tenni. Bár Torzsa Gabi új frizurája valóban nagyon emlékeztet Tóth Gabi egykori megasztáros tincseire, a személyiségük, mint ahogyan már most látszik, nagyon eltérő egymástól.


Ilyen frizurával futott be Tóth Gabi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik