Szórakozás

Nővel esett szerelembe Julia Roberts?

Julia Roberts (Julia Roberts)
Julia Roberts (Julia Roberts)

A legújabb pletykák szerint Julia Roberts és kolléganője, Julianne Nicholson között gyengéd érzelmek alakultak ki közös filmjük forgatásán.

Julia Roberts mindent megtett azért az utóbbi években, hogy véletlenül se szerepeljen a bulvárlapok címlapján, ám most új magánéleti pletykák keltek szárnyra vele kapcsolatban. Egyes információk szerint az egykori Pretty Woman újra szerelmes, méghozzá egy másik nőbe. Julia szíve az August: Osage County című film forgatásán kezdett el hevesen dobogni a másik főszereplő, Julianne Nicholson iránt. Az érzelmei pedig viszonzásra találtak, és a két hölgy azóta állítólag viszonyban él, annak ellenére, hogy hivatalosan mindketten boldog házasok, és gyerekeket nevelnek férjeikkel.

A pletyka elég bizarrnak tűnik, de Julia és Julianne az utóbbi hetekben tényleg mindenhova együtt mennek kettesben, és gyakran látni őket kézen fogva sétálni is, ami ugyan lehet csak egy nagyon szoros barátság jele is, de semmit nem lehet kizárni. A Szex és New Yorkból ismert Cynthia Nixon is csak 38 évesen jött rá, hogy ő a nőket szereti, miután már kétszeres családanya volt.


Állítólag nemcsak barátok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik