Szórakozás

Újabb botrány a királyi családban

harry herceg (harry herceg, )
harry herceg (harry herceg, )

Diana kisebbik fia nemcsak a tálibokkal kénytelen megküzdeni, hanem barátnője volt szerelmével is, aki vissza akarja szerezni a modellt Harry távollétében.

Harry herceg azzal a tudattal teljesít szolgálatot Afganisztánban, hogy barátnője, Cressida Bonas otthon várja a visszatérését. Ami igaz is, csak éppen közben nem sírja tele a párnáját az aggodalomtól, hanem inkább randevúzik, méghozzá volt lovagjával, Harry Wentworth-Stanley-vel, aki eltökélte, hogy visszaszerzi a szexi modellt. Cressidának nincs ellenére exe közeledése, ugyanis rendkívül magányos, és a Kisherceg iránt nagyobb a tudatos elkötelezettsége, mintsem az érzelmi. Így jelenleg nem tudja, hogy tovább várja a hármas számú trónörökös januári hazatérését, vagy engedje, hogy a hajdani érzelmek eluralkodjanak rajta a régi lovag iránt. A lány bizonytalanságáról beszámolt Diana fiának is, mert hazudni nem szeretne neki, ezért Harry most minden telefonálási lehetőségét arra használja, hogy meggyőzze barátnőjét, maradjon mellette.

Harry és Cressida júliusban kerültek közelebbi kapcsolatba, de a herceg hírhedtté vált meztelen partija miatt a modell szakított vele. Ám addig udvarolt a királyi sarj, míg végül órákkal az afganisztáni szolgálata előtt a lány visszafogadta, és megígérte, hogy a barátnőjeként fogja várni.


Cressida két Harry között őrlődik

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik