Szórakozás

Fluor apa lett

fluor tomi (fluor tomi)
fluor tomi (fluor tomi)

Az énekes az Állatkert örökbefogadási programján keresztül jutott hozzá egy kispingvinhez.

Fluor Tomi már régóta pingvinmániásként aposztrofálja magát, így nem véletlen, hogy Kovácsovics Fruzsinával közösen egy pingvin örökbefogadása mellett döntöttek. A két zenész azt vállalta ugyanis, hogy az Állatok Világnapja tiszteletére csatlakoznak az állatbarátok azon népes táborához, akik az Örökbefogadási Programon keresztül támogatják a Fővárosi Állat- és Növénykert munkáját.

Nemrégiben megjelent egyetlen közös daluk, a Pingvintánc kapcsán egy pingvint fogadnak közösen örökbe. A két tinisztár elhatározta, hogy a dal november elejéig történő letöltéséből származó szerzői bevételeket is az örökbefogadásra fordítják, így a Pingvintánc rajongói – ha közvetve is – szintén támogatóvá válnak.

“Pedagógushallgatóként és magánemberként egyaránt fontosnak érzem, hogy a gyerekek meg tudják őrizni magukban a természet iránti velük született nyitottságot, és a természettel harmóniában élni képes felnőttekké cseperedjenek” – mondta Kovácsovics Fruzsi.

Fluor és Fruzsi dala ismeretterjesztő tartalommal is bír, ugyanis a pingvinek életmódjáról mesélnek a gyerekeknek. A dal és a pingvintánc népszerűsítésére egy videó is készült, amelyben a két fiatal mintegy 150 kisiskolással együtt adja át magát a zene és a tánc örömének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik