Szórakozás

Kovács Áron kiteregeti a családi szennyest

A műsorvezető pont a szeretet ünnepén vitatkozik a legtöbbet feleségével. Ilyenkor mindketten túl idegesek és sokszor szólalkoznak össze.

Kovács Áronéknál az ünnepek alatt a feszültség sokkal nagyobb a család női tagjaiban mint máskor, ez pedig parázs vitákat szül. A készülődés alatt Áron és felesége naponta többször is képesek veszekedni a legapróbb dolgokon, ugyanis amíg Gabi süt, főz és takarít, ő legtöbbször csak tévét néz és lógatja a lábát.

“Kétségtelen, hogy én kevésbé veszem ki a részem az ilyenkor a feladatokból. A lustaságom jó táptalajt ad a vitáknak, amikre nem is kell sokat várni. Általában mindent az utolsó pillanatra hagyunk, aztán pedig egymást sürgetjük. A sürgetésnek az a vége, hogy mindennel elkésünk, aztán pedig egymásra haragszunk. A vendégek már csak két füstölgő halántékú idegbeteggel találkoznak és csodálkoznak, hogy mi történt velünk” – mondta Kovács Áron.

Az ünnepek végeztével aztán lecsillapodnak a kedélyek és minden helyreáll a műsorvezető és felesége életében.

“Még szerencse, hogy abban a néhány hétben kiéljük magunkat, ugyanis a sok vita után az év többi részében már nincs kedvünk veszekedni” – nevetett Kovács Áron.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik