Szórakozás

Új műsort indít a Viasat

Új vetélkedővel jelentkezik hétfő estétől a VIASAT3. A műsort Kovács Áron vezeti majd.

Jönnek, mennek az ajándékok a VIASAT3 hétfőn induló kvízjátékában, a Nyered, ha meredben, mert itt bizony akár el is lehet veszíteni a szívekhez nőtt, ám jobb napokat látott háztartási eszközöket. Az első hét csapatai közül is többen kényszerültek megválni egy-egy hasznos holmitól, ki-ki vérmérséklete szerint engedte útjára a kockára tett tárgyat.


Kovács Áron és segítői jártak már kocsmában, fodrászszalonban, különleges lakóközösségekben, de tanyán és bowlingklubban is, mindezt rögtön az első héten. A csapatok bámulatosan könnyedén ajánlották fel tétként régóta használt készülékeiket, hogy gazdagodhassanak egy új, modernebb eszközzel. Csakhogy a tétet itt bukni is lehet: aki nem ad elegendő helyes választ a kérdésekre, annak bizony búcsúznia kell a régi eszköztől.

„Számolnom kell most már azzal, hogy ha megjelenek valahol, az emberek elkezdenek kapaszkodni az értéktárgyaikba. Azért nem kell megijedni, a családi ezüstöt nem visszük magunkkal.” – meséli somolyogva Kovács Áron, aki azért szerencsére többnyire hozza az ajándékokat, nem pedig elszállítja. „Azért volt olyan, akit nagyon csúnyán leszúrtak a csapattársai, amikor elrontott egy kérdést. Elhangzott pár kevéssé finomkodó megjegyzés, mikor a két szállító fogta a tévét, és már vitte is magával.”

Hétfőn a székesfehérvári Gáspár család és egy csapatnyi pesti fodrász lány igyekszik jobbra cserélni a szebb napokat látott gépeiket. Azt, hogy nyernek-e vagy veszítenek, és mindezt milyen temperamentummal teszik, az kiderül az első adásból este hattól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik