Szórakozás

Malek Miklós anyukája is bekerül az X-Faktorba

Csobot Adél (Csobot Adél)
Csobot Adél (Csobot Adél)

A táncdalfesztiválok hangulatát idéző dallal lép színpadra Csobot Adél az X-Faktor nyolcadik élő show-ján. A nagykárolyi lány mentora édesanyjának, Toldy Máriának egyik slágerét adja elő.

Igazán színes egyéniség Csobot Adél, aki nemcsak a jazz és a charleston világában mozog otthonosan, de szinte minden műfaj jól áll neki. Az énekesnő nem titkolja, hogy a populáris műfajokat jobban kedveli, ám a retro dolgok is közel állnak hozzá. Talán így esett a választás arra a dalra, mellyel Adél a ma este folyamán próbálja meg elkápráztatni a nézőket és a mentorokat egyaránt.

A nagykárolyi énekesnő ezúttal mentora édesanyjának, a legendás énekesnőnek, Toldy Máriának egyik slágerét adja elő. „Nagyon örülök, hogy lehetőségem van elénekelni a mentorom édesanyjának egyik dalát. Nagyon tetszenek annak az időszaknak a dalai, amelyben ez is készült. Ráadásul ez a muzsika mindenkit jó kedvre derít, remek a dinamikája, igazi élmény számomra, hogy előadhatom. Ahogy a mentorom munkásságát, úgy az édesanyja pályáját is csodálom. Alig várom, hogy színpadra léphessek” – lelkendezett Adél.

Malek Miklós is úgy érzi, tanítványához igazán közel áll édesanyja slágerének stílusa. „Adélnak egyértelműen remekül állnak a retro hangulatú dalok, mert a személyiségével valami különös ‘fényt’ ad ezeknek. Éppen keresgéltünk a hatvanas évek magyar slágerei között, hogy mi is legyen a következő dala, amikor ráakadtunk erre, amit kívülről tudtam. Nem véletlen, hiszen ez édesanyám, Toldy Mária slágere volt eredetileg, amit még gyerekként sokat hallottam tőle” – mesélte Malek.


Édesanyja előtt tiszteleg a mentoráltja

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik