Szórakozás

Madár Vera gyászol

madár vera (madár veronika)
madár vera (madár veronika)

Madár Veronika mindent elkövetett azért az elmúlt esztendőben, hogy senki ne vegye észre rajta, otthon szinte napról napra nagyobb a baj. Még a munkahelyén, a Jóban Rosszban stúdiójában sem árulta el, hogy apukája mivel vette fel a harcot.

A színésznő nagyjából egy éve tudta meg, hogy édesapja gyógyíthatatlan. A hír sokkolta, amúgy is roppant apás volt, ők ketten különösen közel álltak egymáshoz. Ráadásul Vera egyke, mindig is ő volt a szülei szeme fénye, édesapja a világra jötte óta rajongott érte, a széltől is óvta.


Verát szabályosan letaglózta édesapja súlyos betegsége. A színésznő sokáig nem akarta elfogadni, hogy apja tényleg menthetetlen, ahogy az lenni szokott, megpróbált küzdeni, kapaszkodni minden szalmaszálba. Ám ahogy az idő haladt, sajnos neki is el kellett fogadnia: nincs mit tenni, minden hiába. Vera néhány sorozatbeli kollegája tavasszal tudta meg, hogy mekkora küzdelmet vív a színésznő. Édesapja állapota akkor már egyre rohamosabban romlott, a férfi kritikus állapotba került. Vera nehezen tudta tartani magát. Az élni akarás, a család szeretete néhány hónapot még engedélyezett a betegnek, aki szeptember végén hunyt el, még hatvan sem volt akkor.

“Vera borzalmasan kikészült, hiába is próbálta leplezni a bánatát” – árulta el a Storynak egyik sorozatbeli kolleganője.

A temetés óta eltelt már néhány hét, Vera megpróbálja élni az életét. De nem könnyű, hisz nem elég a maga fájdalma, még az édesanyját is vigasztalnia kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik