Szórakozás

Máris gondok vannak a Timberlake–Biel násszal

timberlake (timberlake)
timberlake (timberlake)

Justin Timberlake férjként sem hajlandó változtatni a korábbi életvitelén, és családbővítésre sem vágyik, ami igencsak nagy fájdalmat okoz Jessica Bielnek.

Nemrég ért véget Justin Timberlake és Jessica Biel hosszúra nyújtott nászútja, azóta pedig mindenhol azt reklámozza a színésznő, hogy mennyire élvezi a házaséletet. JT viszont nem hajlandó beszélni a kapcsolatuk legújabb fejezetéről – mivel ő nem szeret hazudni. Ugyanis lenne bőven miről, de inkább hallgat. A problémáikat azonban így is kikotyogta egyik ismerősük. Jess és a zeneipar legtehetségesebb Justinja elég sokat veszekszenek már most, holott még csak hét hete volt rekordösszegű lagzijuk. A gondot az okozza, hogy Timberlake attól még nem akar más életet élni, hogy a vagyona felét Biel nevére íratta. Ugyanúgy szeretne eljárni a barátaival a szokásos fiús mulatságaikra, amelyek többsége ugyan a bulizásról szól, de golfozni és nyaralni is gyakran mennek hölgytársaság nélkül. Bár időtöltés közben azért valahogy mindig hígul a nemi összetétel, egy-két csinibabának köszönhetően. Jessica szerint a többnyire szingli haverok rossz hatással lesznek férjurára, ezért kampányol a kanbulik ellen.

A szexi színésznő aggodalma pedig nem alaptalan, hiszen lassan hatéves ismeretségük és románcuk alatt az énekes szinte az összes hollywoodi szépséggel összeszűrte a levet, akivel csak szóba elegyedett. Többek közt Olivia Wilde, Mila Kunis, Scarlett Johansson és Olivia Munn is megtapasztalhatta, hogy milyen Jessica Bielnek lenni. Amiért rövidebb-hosszabb időszakokra véget is vetettek a kapcsolatuknak. Bár az esküvőjüket megelőző periódusban a hűség mintaszobra volt Timberlake.

A féltékenységen túl egy másik sarkalatos pont is akad, amitől harcos kedve lesz a sztárpárnak. Történetesen az, hogy Jessica szeretne gyereket, Justin viszont az elkövetkezendő két évben csak a zenéléssel akar foglalkozni, és jövőre érkező új albumával szeretne visszaülni a poppiac trónjára.


Csak látszólag tökéletes az összhang

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik