Szórakozás

Méregdrága lagzijuk volt Justinéknak

Justin Timberlake-Jessica Biel (Justin Timberlake, Jessica Biel)
Justin Timberlake-Jessica Biel (Justin Timberlake, Jessica Biel)

Justin Timberlake és Jessica Biel a vártnál hamarabb, már pénteken egybekeltek, egy fényűző, milliókat felemésztő lakodalmon.

Alaposan átvert mindenkit Justin Timberlake és Jessica Biel. Tegnap ugyanis hivatalos közleményben tudatták, hogy szombaton lesz a lagzijuk. A vendégeknek pedig azt mondták, hogy több napos rendezvényre készüljenek, de az esküvő csak jövőhéten fog sorra kerülni. Ám, amikor a több száz fő meghívott megérkezett a tegnap esti próbavacsorára egy Nápoly melletti birtokra, kiderült, hogy JT és Jess összekötik az életüket perceken belül. A szertartás tradicionális olasz szokások szerint zajlott.

A sztárpár lagzija nemcsak az átveréssorozat miatt emlékezetes, hanem mert ez volt mindenidők legdrágább sztárlakodalma. A hat és fél millió dollárt felemésztő menyegzőtől csak Vilmos és Katalin nagy napja került többe, de ott szinte egy egész várost kellett átalakítani a mulatsághoz, amire tényleg kell 34 millió dollár. Justinékat Kim Kardashian villámlagzija követi, ami csak ötszáz ezerrel vitt el kevesebbet a családi kasszából. De például Brad Pitt és Jennifer Aniston legendás esküvője meg sem közelíti, hiszen az mindössze egymilliót vitt el.

Timberlake és Biel 2007-ben szerettek egymásba, ám kapcsolatuk nem volt viharoktól mentes. Többször szakítottak, mert az énekes-színész nem vetette meg más nők társaságát sem. Tavaly év végén aztán rájött, hogy Jessica a tökéletes nő számára, és megkérte a kezét. Idén augusztusban elterjedt a hír, hogy összeházasodtak, de csak egy teszt bulit tartottak. Ugyanis kipróbálták, miként tudják a sztárbarátaikat összeszervezni, és eközben távol tartani a fotósok hadát.


Átverték a világot, és összeházasodtak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik