Szórakozás

Pucér pasikkal izzadt Jessica Biel

Az újdonsült Mrs. Timberlake, Jessica Biel a lagzija előtt néhány órával kénytelen volt két meztelen férfi között tölteni az idejét.

Múlt hónapban olyan biztonsági körülmények között szervezte meg rekordösszegű esküvőjét Justin Timberlake és Jessica Biel, amit a CIA is megirigyelhetne. A nagy titkolózás pedig sokat kivett a színésznőből, aki az olaszországi ceremónia előtti napon legjobb barátnőjével átruccant feltöltődni a svájci Alpokba. A lányok fürdőztek egyet az egyik wellnessközpontban, és a szaunát is kipróbálták, ahol kellemetlen élményben volt részük. Néhány perc után ugyanis két középkorú osztrák férfi lépett be a kamrába hozzájuk, és azonnal ledobták magukról a köntöst.

A pucér pasik ezután lehuppantak Jess két oldalára, mivel csak ott volt hely. Biel csak arra tudott gondolni, hogy a férfiasságuk ugyanahhoz a deszkához ér, amin az ő combjai vannak, így hamar feladta a közös izzadást, és kimenekült barátnőjével együtt. Később azonban rájöttek, hogy ez csak számukra volt bizarr élmény, és Európa több országában is elfogadott, hogy a nők és a férfiak anyaszült meztelenül szaunáznak.


Jess csak Justin izzadt testét szereti a közelében tudni

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik