Szórakozás

Csobot Adél meztelen teste nem eladó!

csobot-adel(430x286)(1).jpg (csobot adél)
csobot-adel(430x286)(1).jpg (csobot adél)

Vetkőztetnék Csobot Adélt – mint ahogyan arról már a Hír24 is beszámolt. Az X-Faktor készítői ugyan nem tiltják senkinek, hogy ledobja a ruháit, de amíg a verseny tart, nem örülnének, ha valaki bevállalna egy ilyen fotózást.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív főszerkesztője nem titkolja, hogy a nyuszis magazin új és régi főszerkesztőjével is beszélgettek már a műsor énekeseiről. Elsősorban az került szóba, hogy kiben látnak lehetőséget egy erotikus képsorozat elkészítéséhez, de konkrétumokról nem tárgyaltak. Ráadásul a főszerkesztő szerint a szereplőknek az élő showk alatt még csak idejük sem lenne egy ilyen munkára, ugyanis minden percük be van osztva. Emellett persze nem is tartanák szerencsésnek, ha az X-Faktorban szereplő lányok meztelen testüket mutogatnák addig, amíg a műsorban fellépnek. Szerződésben egyébként ezt nem tiltják és kirúgással sem járna, ha valaki mégis úgy döntene, hogy ledobja a textilt. Erre egyébként az X-Faktor történetében még nem volt példa.

„Senkinek nem tiltjuk meg meg, hogy elvállaljon egy ilyen felkérést, főként, ha azt azután teszi, hogy már véget ért számára a verseny. Csobot Adél esetében kizártnak tartom, hogy ő belemenne egy ilyen fotózásba. Ő egy középiskolás lány, nem gondolom, hogy a vetkőzés a célja” – szögezte le Schiwert-Takács László, aki azt is elmondta, hogy az X-Faktorosoknak már most is rengeteg felkérésük van különböző fotózásokra, elsősorban reklámcélból.

Természetesen ezeket sem kötelező elvállalniuk, de a tapasztalatok szerint örömmel tesznek eleget a felkéréseknek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik