Szórakozás

Lilu bevállalta

A RTL Klub csinos műsorvezetője a Házasodna a Gazda forgatása közben számos olyan dologgal találkozott, ami eddig kimaradt az életéből. A vidéki lét azonban egy pillanat alatt magával ragadta Lilut, aki még a traktorozást is kipróbálta.

Csiripelő madarak, bőgő tehenek, friss levegő és csend. Többek között ez várta Lilut legújabb műsora forgatása közben. A RTL Klub műsorvezetőjét szinte azonnal rabul ejtette a vidéki lét, még egy traktoros kalandra is vállalkozott.

„A Házasodna a Gazda forgatása közben egyszerűen magával ragadott a vidéki élet, az a nyugodt hangulat, a táj, a kedves emberek. Ráadásul még egy traktort is kipróbáltam. Persze én nem vezethettem, de a tulajdonosa körbevitt a monstrummal a környéken, fantasztikus élmény volt. Mivel mindenhová GPS-el megyek, most sem hazudtoltam meg önmagam. Amikor azonban a traktoron is elővettem az okostelefonomat és bekapcsoltam a navigációs alkalmazást, egy hétig ezzel cukkolt mindenki. Pedig remekül szórakoztunk, én mondtam merre szeretnék menni, a „sofőröm” pedig vezetett.” – mesélte nevetve Lilu.

p>A műsorvezető persze kisfiának is beszámolt nem mindennapi élményéről, hiszen Dávid nagy kedvencei a hatalmas járgányok.

„Dávid nagyon büszke volt rám, mikor elmeséltem neki, hogy már tudom, hogy kell traktort vezetni és utaztam is vele, hiszen neki az egyik nagy kedvence. Most már azt is megértem, hogy miért.” – tette hozzá Lilu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik